tisdag 2 november 2010

Tiiiiiiiiiisdag!!!

Dagen kändes bra...vaknade utvilad och go i morse.Satt och läste " Allt i hemmet " igårkväll,så jag började varva ner redan i soffan vid 7 tiden.En natt utan avbrott och kl 7 var det dax att stiga upp.Allt kändes skönt!
Dagen kändes bra=)!
 Av någon anledning hamnade jag i äldsta sonens rum...(skulle bara lägga in rena kläder).Då stöter min fot på nått hårt och kallt under hans säng...Va e det????
Jo en utav mina vardags porslins tallrikar...MED snus prillor i....ALDRIG ska jag förundras mera...,över någonting?!! Jag frontade honom i samma ögonblick (dock via datorn (han e ju i sthlm)..
Lixom va ska man känna,vad ska man tro??? Ska man lägga skulden på sig själv ? Har jag misslyckats TOTALT ,som mamma nu??? Frågor ,tankar och känslor är 1000 just nu!!.
Nä ,jag kan inte lägga skulden på mig själv.Jag har gjort allt för att förklara ,stötta,och finnas där.Väljer han något annat,får han ta ansvaret själv.Han är snart 17 år..och jag har börjat inse att jag INTE kan hålla honom i handen varje timme ,varje dag,varje vecka....Han är snart myndig,,,(lilla barnet),,Fast jag tyckte nog oxå att jag var stor när jag var i hans ålder??!!!

Att bli arg,eller hysterisk..löser inget..Känslan är nog bäst beskriven som ett SVEK...Jag vet alla ungar har ,,och måste få ha hemlisar...,men AJ va ont det gör...,Den där perioden av frigörelse...Just nu e jag inne i den för första gången...Kommer dock att upprepas tre gånger till innan tonåren är avklarde...Har ju lixom 3 ungar till..
Fast en sak som slog mig idag var...att snart e alla hemlisar mig och Ludwig emellan, uppklarade och lagda på bordet...,så då kan vi börja om i en ny fas...Han i sitt liv och jag i mitt!!!
Älskar dig Ludwig!!!!

Saknar dig...Skulle helst av allt bara velat kramat om dig idag..<3

Och du OLLIWER...,saknar dig oxå..,såklart <3!!!



Kram A !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...